sunnuntai 24. syyskuuta 2023

 Tervehdys

Kävimme pelaamassa  lauantaina ensimmäisen JSM 3 Div kierroksen pelin Matinkylässä. Hyvät järjestelyt sekä tarjoilut olivat pelaajien mieleen. Pelasimme MatkSk 7 joukkuetta vastaan ja voitimme sen 2,5 - 1,5.

Pelit olivat tiukkoja sekä mielenkiintoisia. Oli lähellä että Pekan sinnikkyys olisi palkittu ja lähes kahden tunnin miettimisen jälkeen Pekka luovutti pelin vaikka se olisi ehkä tarjonnut tasapelin mahdollisuuksia. Pekka on sitkeä sissi taistelemaan.

Jouni P teki kesken pelin matin vastustajasta vaikka tilanne oli kaikkea muuta kuin voittoisa asema; hyvä niin piste tuli kotiin.

Kalervo pelasi voiton nuoresta vastustajastaan joka ei antanut pistettä Kalervolle helpolla. Vastustaja oli jo upseerin voitolla joka sitten liukesi kvaliteetin etuun. Kalervon kokemus oli kuitenkin kova juttu sillä se toi pisteen kotiin.

Itse pelasin ykköspöydällä ja tasurista sovittiin 21 siirron jälkeen kun tilanne meni aika suljetuksi. Kotona koneella kun tsekkasin lopputilanteen niin kone näytti minulle 0.31 etua eli käytännössä tasa-asemaa.

Vastustaja joukkue koostui nuorista pelaajista joilta voidaan odottaa tulevaisuudessa hyviä suorituksia.

Seuraava peli on Lahden shakkikerhoa vastaan 21. 10. 23 ja siihen on aikaa alkaa valmistautua.

Huomenna maanantaina pelataan kerholla pikapeliä tervetuloa

toivoo Jouni Rossi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti